8. feb 2004 22:15
IN??? Ste se dobili potem, ali ne? Sem sicer novejša članica, pa vendar me zanima, kako se je ta stvar s piknikom končala? Štiri strani dogovorov ... LP ZIMA
8. feb 2004 22:15
IN??? Ste se dobili potem, ali ne? Sem sicer novejša članica, pa vendar me zanima, kako se je ta stvar s piknikom končala? Štiri strani dogovorov ... LP ZIMA
22. feb 2004 22:03
Tudi mene zanima! "Stari mački kulinarike" pošljite kaj namigov kako je uspelo. LP vesna.p
25. feb 2004 12:03
Šele sedaj sem opazila datum, ko ste se menili. Kaj, ali je bilo kaj s piknikom? Povejte. Kaj, če bi ženske organizirale, mogoče bi steklo. Č a o
26. feb 2004 23:23
Hojla! Bravo punce, kar pogumno. Če bo šlo za res, pridem s svojim kotličkom - seveda ne praznim. LP-AžoKoh
27. feb 2004 10:44
Jaz sem za! Treba je samo enega pogumnega organizatorja, pa bo. Čim manj polemizirat.Ko bo določen datum, se dogovarjamo naprej.Mi je pa čisto vseeno, če Jerneja ni zraven, ko je nekdo omenil, da bi lahko kulinarika častila golaž, se je pa ustrašil. Se vidi, da je gorenjc! sasa lasic
27. feb 2004 11:56
Pomota. Nisem gorenjc! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. feb 2004 19:09
Haj! Vidim, da ta zadeva ne zanima le mene. Mogoče bomo pa me uspešnejše, kajti nihče se ni javil in povedal, kaj se je potem zgodilo. Mislim, da ni bilo iz tega nič. Ali pa je bilo tako lepo, da nam "novim" tega nočejo zaupati? Punce, ko posije sonček, piskre na plan in če bom zdrava, sem takoj ZA! ZIMA
29. feb 2004 13:35
Lep pozdrav! tudi meni ni čisto jasno, kaj se je zgodilo s piknikom... Po moje bo res treba, da ženske prevzamejo vajeti??? In mimogrede, tudi jaz sem za... lp, lidka lidka
29. feb 2004 16:14
Piknika nisem "uradno" podprl in kolikor vem ga ni bilo. Mogoče bo kdaj v prihodnje organiziran s strani KulSlo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
1. mar 2004 9:41
Opa, Jernej, to se pa lepo sliši! Malo smo te pa le omehčali.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Jajčevci s sirom na veganski način